Wellness manikűr:
-  tisztító, fertőtlenítő kézmosás
– körmök rövidítése, formázása
– kézáztatás
– körömbőr kezelése
– bőrradír alkalmazása (kézen és alkaron)
– regeneráló krém vagy pakolás felvitele, hatóideje alatt pedig lazító masszázs alkalmazása (15-20 perc) az alkaron, kézen, ujjakon egyaránt
– köröm polírozása
 
Wellness pedikűr:
- tisztító, fertőtlenítő lábáztatás
- bőrkeményedés eltávolítása
- körmök formázása
- bőrradírozás térdig
- krémpakolás
- lábmasszázs, talpmasszázs


Lábmasszázs:

Lábaink a leginkább igénybevett és elhanyagolt részei testünknek. Állás (járás, futás, séta) közben lábainkra nehezedik testünk súlya, ami igencsak igénybe veszi lábunkat. A megterhelést fokozza az esetleges túlsúly, vagy a rosszul megválasztott kényelmetlen cipő. Nem csoda hát, ha nap végére lábainkban, talpunkban fájdalmat érzünk. Ilyenkor igazán kellemes, Üdítő élményt nyújt egy alapos lábmasszázs, talpmasszázs. A masszázs hatására az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak. Élénkül a keringés, melynek következtében a jobb vérellátás miatt a fájdalomérzés csökken. A bőr táplálkozása javul, az elhalt hámsejtek a felszínről eltávoznak, javul a bőr rugalmassága.
Az ingerlő fogások hatására fokozódik a szervezet aktivizálódása, míg a nyugtató masszázs leginkább relaxálásra alkalmas.

Talpmasszázs:
Miért jó a talpmasszázs?
A talp idegellátása rendkívül gazdag. Több, mint 70.000 idegvégződés található rajta, így különösen alkalmas arra, hogy rajta keresztül a szervezet egészét kezeljék.  A talpmasszázs, mint gyógyulást segítő terápia, ma már az orvoslásban is elfogadott. A természetes gyógymódok célja, hogy támogassák, erősítsék a szervezet saját gyógyító erőit.
Paraffinos kéz - és lábápolás

A kéz és láb bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Egy paraffinos kezelés 30 perc. Ez alatt a bőr  hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan” működnek.

A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a bőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. Minden bőrtípushoz a megfelelő hatóanyagú krémet ajánlott használni, azért, hogy a paraffinos ápolás valóban a bőrnek a leghatékonyabb legyen.

A paraffinos ápolás mindenkinek ajánlott, akinek száraz, repedezett a bőr a kezén, különösen a láb és sarok bőrének hidratálására használjuk.
 
                                                                             
                                             
 
 

 

 
loan calculator bankrupcy free credit reports debt consolidation credit report mortage calculator interest rates interest rates loans free credit report debt consolidation loan mortage rates